středa 5. března 2014

Slavnost masek 2013



Jistě jste zaznamenali, že se již tradičně každý rok centrum Brna promění na velkou divadelní scénu a brněnská divadla mezi sebou soutěží o nejlepší masky.
Slavnost masek je velká událost a to nejen z hlediska brněnského kulturního dění, ale také z hlediska fotografického. Proto mě nadchlo, když jsem zjistila, že mě divadlo Husa na provázku pozvalo jako svého oficiálního fotografa pro tento den. Společně jsme se domluvili, že nafotím přípravy a celý průvod až do vyhlášení vítězů.

 
Nejdříve jsem dokumentovala přípravu alegorického vozu a když přišli herci, začal ten pravý kabaret.
 



Herci se oblékali do svých kostýmů a pak pospíchali na líčení, které probíhalo ve velkém stanu před divadlem. Líčilo se opravdu ve velkém a bylo jedno, jestli jste vizážista nebo herec, každý, kdo mohl, pomáhal nebo se líčil sám.









Průvod masek se pomalu začal přesunovat k místu vyhlášení výsledků a to na náměstí Svobody, kde už čekala odborná porota. 













Vítězem se bohužel nestalo divadlo Husa na provázku, ale i tak si myslím, že si celý den všichni moc užili. Další fotografie si můžete prohlédnout ve fotogalerii divadla nebo zde na mých stránkách. - See more at: http://magdalenaphotography.cz/blog/slavnost-masek-2013-25.html#sthash.OBVmSEJW.dpuf


Vítězem se bohužel nestalo divadlo Husa na provázku, ale i tak si myslím, že si celý den všichni moc užili. Další fotografie si můžete prohlédnout ve fotogalerii divadla nebo zde na mých stránkách. Už se nemůžu dočkat letošního ročníku Slavnosti masek :)

Vaše fotografka Magdalena Minolová
Průvod masek se pomalu začal přesunovat k místu vyhlášení výsledků a to na náměstí Svobody, kde už čekala odborná porota. - See more at: http://magdalenaphotography.cz/blog/slavnost-masek-2013-25.html#sthash.OBVmSEJW.dpuf

Žádné komentáře:

Okomentovat